Nyheter‎ > ‎

Telttur for småspeiderne 7.-8. juni

lagt inn 28. aug. 2010, 11:30 av Thomas Lundberg

Denne gangen dro vil til Fun-campen på Lønningsstrand ved Flesland. To dager i et nydelig vær hvor den eneste plagen var flyene som gikk rett over hodet på oss nesten hele tiden.

 

Når vi kom på lørdag gikk vi rett til sjøen og tok alle kajakkene og noen kanoer med oss på tur. Vi gikk iland på en av øyene lenger ute. Her var det mange som fikk forsøke kajakk for første gang. Ingen veltet (bortsett fra Andreas sin far som falt uti ved kaien). Frivillig bading ble det for mange når vi kom tilbake til land. Så var det tid for middag. På grunn av tørken var forbud mot å lage bål og grillene. Dermed ble det stormkjøkken og steiking av hamburgere. Ut på kvelden gikk vi opp til idrettsbanen hvor vi tok i bruk alt vi fant av rulleskøyter, landhockey, baller mm. I leirreglementet stod det at det skulle være stille i leiren kl. 23.00, men dette greide vi ikke.

Søndag våknet som vanlig noen alt for tidlig. Etter frokost fikk de som ville på seg klatresele og fikk rappelere ned en loddrett fjellvegg på ca 7-8 meter. Mens andre padlet eller badet. Før vi ble hentet fikk de fleste med seg en ny runde med rulleskøyter, landhockey osv.

Denne turen var siste arrangement for småspeiderne før sommerferien.

God sommer og takk for bra oppmøte og innsats dette året.

 

 

 

 

Comments